19th Ave New York, NY 95822, USA

Как Ви помагаме да се подготвите за пътуването в чужбина?

Имате опит като болногледач? Чудите се дали работата в чужбина е за Вас? А знаете ли, че ние от Anelia Care не само Ви предлагаме работа, а и Ви подготвяме за заминаването.

В предната ни статия можете да се запознаете с курсовете и обученията, през които задължително трябва да преминете. А днес ще продължим да Ви запознаваме с това, което Ви очаква.

Ако досега не сте пътували извън България, може би се притеснявате и се страхувате от това, което Ви очаква. На първо място е много важно да осъзнаете, че Вие отивате в друга държава, в която порядките и нормите се различават от нашите.

Затова, след като приемете офертата на работодателя, ние се ангажираме да Ви подготвим. На предварително уговорена среща ще Ви дадем пълна и подробна информация за ситуацията в семейството или институцията.

Тук не става въпрос само за това кой е пациентът и какви са отношенията му с членовете на семейството. Ще Ви запознаем и с особености като – къде ще отседнете, какво ще бъде работното Ви време, какво ще очаква семейството от Вас и други.

Втората стъпка е да обърнем внимание и на региона и локацията. Всеки регион в Германия има своите характерни особености. Ще Ви дадем съвети как да се придвижвате, каква е наличната инфраструктура и как да реагирате в непредвидени ситуации.

Друг важен момент от тази среща е да поговорим за справянето с носталгията и самотата. Да, тук можете да кажете, че това няма да Ви се случи. Но помислете сами – ще сте на хиляди километри от родината и ще се грижите за болен човек сред чужди хора.

Най-важното е да знаете, че не е срамно да потърсите емоционална помощ и, че ако това се случи ние от Anelia Care винаги сме насреща! Защото Вие ще бъдете част от нашия екип и ние държим на Вашето физическо и психическо здраве!

Това са само част от нещата, на които Ви обръщаме най-много внимание. Свържете се с нас на телефон: 0885 200 347, ако търсите работа в Германия.

Оставете коментар