19th Ave New York, NY 95822, USA

Какво представлява финалният брифинг преди заминаването за Германия?

Много агенции за подбор на персонал имат различни политики, когато става въпрос за подготовката за заминаване в чужбина. Някои се фокусират изцяло върху обучителните курсове за езика и грижата за болните. Докато други държат изключително много на изрядната документация и организиране на самото пътуване.

Ние от Anelia Care вярваме, че нашите служители заслужават най-добрата подготовка. Затова отделяме специално внимание, когато ги подготвяме за новото им работно място в Германия.

В предните статии обърнахме внимание на ключови моменти от нашата подготовка. Днес ще продължим темата, като Ви представим какво представлява нашият финален брифинг.

Щом сте стигнали до тук, вече сте преминали през нашите обучения и имате ментор, който ще бъде Вашето лице за контакт. На финалния брифинг, ние ще прегледаме заедно с Вас всички събрани данни и информация до момента.

Подробно ще Ви запознаем със специфичната ситуация на клиента, за когото ще се грижите, и неговото семейство. Важно е да знаете, че болният разчита на Вас не само за да се справи с ежедневието си, но и да му окажете емоционална подкрепа. Затова е важно да знаете какво е неговото заболяване, може ли да се придвижва сам и да се обслужва, какви лекарства взима и по каква схема.

Това е и моментът, в който ще разберете какво се очаква да вършите за болния. Разбира се, ще Ви обясним и какво е положението в семейството и кого можете да потърсите за контакт при нужда.

Заедно ще обсъдим Вашия план за работа и как да организирате задачите си максимално ефективно. Ще отговорим и на Вашите въпроси и предложения. Не забрявайте, че ние сме екип и винаги ще бъдем до Вас с готовност да Ви помогнем.

Освен това ще Ви запознаем с нашите политики на компанията и чек листи. Вашият ментор ще Ви даде своите препоръки по отношение на назначението Ви.

Това са само някои от основните неща, които ще обсъдим на финалния брифинг. Свържете се с нас на телефон: 0885 200 347, ако и Вие искате да откриете своето ново работно място в Германия.

Коментари (1)

Много полезна информация! Грижата за възрастни хора е отговорна работа, в която вниманието и подкрепата трябва да са приоритетни.

Оставете коментар