През какви обучения трябва да преминете за работа в Германия?

Много хора имат очакването, че да работиш като болногледач е лесно и се нуждаят единствено от медицинско образование и опит. Но да се грижиш за болен човек е изключително отговорна работа. Затова винаги подхождаме откровено към Вас и никога не Ви заблуждаваме за условията на работа и какво можете да очаквате.

В тази статия ще Ви споделим през какви обучения трябва да преминете при подготовката за заминаване в чужбина.

Езиковите познания са изключително важни, за да можете да се разбирате с пациента и неговото семейство. Освен това, от Вас се очаква да можете да му давате правилните лекарства в точното време и да можете свободно да комуникирате с лекаря на болния.

Затова ние изготвяме персонална и индивидуална оценка за езиковите Ви познания и нивото им. На този етап обръщаме отново внимание и на квалификацията и опита Ви като болногледач.

През какви обучения трябва да преминете за работа в Германия?

След като излязат резултатите и разберем на какво ниво са езиковите Ви умения, организираме обучения по немски и английски език. Езиковите курсове имат за цел да подобрят Вашите умения и да Ви помогнат да се адаптирате по-бързо в новата среда.

Другите основни обучения, през които трябва да преминете са: „Как да живеем в чужбина?”, „Култури и традиции”, „Хигиенни и стандарти за качество”.

Тук е важно да не забравяте, че порядките и разбиранията на хората в Германия са много по-различни от нашите. Много е важно да проявявате уважение към техните различия, дори и да не сте съгласни с начина им на мислене или живот.

За напредналите организираме обучения по френски и италиански език, „Грижа, здраве и старчески болести”, „Обучение на личността”, „Управление на промяната и конфликтите”.

Запознахме Ви само с общата информация за нашите курсове. Ако искате да работите като болногледач в Германия, свържете се с нас на телефон: 0885 200 347.

Оставете коментар