ОТКРИХ СВОЯТА АГЕНЦИЯ ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ. А СЕГА КАКВО?

В предните статии разгледахме няколко важни въпроса, които интересуват хората, решили да търсят работа в чужбина. Помогнахме Ви да прецените дали притежавате нужните личностни качества, за да работите в чужбина. А след това Ви насочихме как да откриете правилната агенция за подбор на персонал. Днес ще Ви дадем малко вътрешна информация от страна на агенциите за подбор на персонал. И ще Ви разкажем за нашата агенция за подбор на персонал и как тя търси работа за Вас.

Всяка агенция за подбор на персонал е специфична и има различни изградени стандарти на работа. Това, което отличава Анелия Кеър от другите агенции за подбор на персонал е индивидуалния подход към нуждите както на работодателите, така и на хората, търсещи работа.

След като заявите желанието си да Ви съдействаме за намирането на работа в чужбина, член от нашата агенция за подбор на персонал осъществява връзка с Вас. Следва личната среща в нашата агенция за подбор на персонал, или ако е невъзможна дълъг разговор по телефона, с който да определим Вашите нужди. Целта е да се запознаем с автобиографията – опит, ниво на владеене на езици, квалификации и образование. В зависимост от страната, за която кандидатствате, Ви запознаваме накратко с възможностите за работа в чужбина.

Следва етапа на търсене на работа в чужбина, в който в агенцията за подбор на персонал сравняваме наличните предложения с Вашите желания и възможности. Ако в момента на кандидатстване имаме подходяща длъжност Ви я предлагаме, ако не – Ви поставяме на пазара на работна ръка за работа в чужбина.

В нашата в агенцията за подбор на персонал, използваме Вашата автобиография. С нея Ви представяме на интересуващите се семейства, организации и компании. А след това организираме интервютата и защитаваме Вашите интереси при евентуално съгласие от двете страни. Преговаряме за Вас и работната заплата.

Доверете се на правилната агенцията за подбор на персонал. Защото с нас откриването на работа в чужбина е лесно и достъпно!

Оставете коментар