19th Ave New York, NY 95822, USA

Защо да отидете да работите в Германия чрез агенция?

Много хора си мислят, че целта на агенциите за подбор на персонал е просто да се възползват от тях и да спечелят възможно най-много активи. Но това не е така.

Добрите агенции знаят, че всеки един служител е от значение. Тяхната цел е не просто да Ви намерят най-подходящо работно място като болногледач, но и да Ви помогнат. Затова ние от Anelia Care оказваме пълно съдействие на всеки, който ни се довери, по пътя му до Германия.

Днес ще продължим да Ви запознаваме с нашите фази за набиране на персонал. В тази статия ще се фокусираме върху това – защо е важно да имате лице за контакт с нашата компания.

Както вече споменахме, ние гледаме на Вас като част от нашия екип. За нас е важно към Вас не просто да се отнасят добре и да спазват договорените условия на работа, но и да получите нужното уважение и респект.

Заставаме до Вас от самото начало и защитаваме Вашите интереси. А при подписването на договора за работа, Вие получавате и лице за контакт с компанията. Той ще бъде Ваш ментор по време на обучението и подготовката за заминаването Ви в Германия. Ще има нелеката задача да отговори на всичките Ви въпроси и да Ви помогне да се подготвите за новата си работа.

Освен това, Вашият ментор ще бъде и незаменим партньор, действащ от дистанция, по време на назначението Ви. Негова задача ще бъде да следи всички клаузи от договора да се спазват коректно. В случай на възникване на проблеми, ще бъде Ваш говорител и медиатор.

На него можете да разчитате да защити Вашите интереси и да Ви помогне, ако се наложи да се върнете у дома  или да се откажете от настоящата си работа. Ако това се случи, негов ангажимент ще бъде да Ви съдейства изцяло до следващото Ви назначение.

Звучи добре, нали? Не забравяйте, че ако решите да си търсите сами работа в Германия ще трябва да разчитате единствено и само на себе си!

Свържете се с нас на телефон: 0885 200 347, ако искате да направите първата крачка към своята нова работа.

 

Коментари (1)

Станимира Илиева

Определено добрите агенции ще отделят повече време и ще направят всичко възможно за най-добрите условия. По-малко хора могат да намерят сами работа в сферата на болнигледачите, особено ако езика не е на добро ниво.

Оставете коментар